Rädda Baby Thor – Mia Danielsson

9789163722844_200_radda-baby-thor_haftadEn dag stod jag där utan mitt barn. Och det var då som jag insåg att jag skulle vända upp och ned på världen för att hitta honom. Det visade sig att många andra kom att dela min kamp för att hitta och rädda Thor.

Min son Thor kidnappades på Alla Hjärtans Dag 2009 av sin far. Vi bodde i Los Angeles och både Thor och hans pappa försvann spårlöst. Det var som att leta efter en nål i en oändlig höstack, då varken polis eller FBI kunde finna spår efter dem. Men trots tvivel gav jag aldrig upp. Jag fann att många andra kände med min sorg och smärta. Thor var femton månader då han togs från mig. Det yngsta bortförda barnet i USA då han kidnappades.

Det var en daglig kamp för mig att orka. Att inte ge upp. Att fortsätta söka mitt försvunna barn. Det här är en bok som ger styrka och hopp till alla som drabbats av en katastrof. En berättelse som ger svar på frågorna som ställts mig så många gånger: Hur orkar man leva och fortsätta när tragedin är ett faktum? Hur lever man utan sitt barn? Och, hur hittar man ett barn som blivit internationellt kidnappat?

Köp boken hos Bokus